Oljebyte Stockholm

Det bästa sättet att förlänga din bils livslängd är genom att byta motorolja och oljefilter. Motoroljans syfte är att smörja motorn och förhindra motorslitage. En annan vital faktor är att ny motorolja bidrar till att rena motorn. Av dessa anledningar är det väldigt viktigt att du utför oljebyte regelbundet. Oljebytet bör du utföra minst en gång om året eller per cirka 1000 mil.
Är oljenivån för låg ökar friktionen, vilket bidrar till att värmen ökar och i sin tur kan bilen råka ut för ett motorhaveri. Kör man för länge med gammal motorolja samlas alltmer metallpartiklar och förbränningsrester från bränslet, vilket sliter ännu mer på motorn.

Oljan töms genom att skruva ur en oljeplugg, som byts ut och den gamla motoroljan samlas i en specialbehållare. Samtidigt byts oljefiltret ut. Oljebytet är ett lätt, men viktigt jobb och tar cirka
15-30 minuter. Välkommen till oss på RF bilservice, vi hjälper dig med oljebytet.

Kontakta oss för efterfrågan

eller ring oss på  070 773 45 55.

Om RF bilservice


RF Bilservice är en privatägd bilverkstad i Botkyrka som drivs av yrkesverksamma med minst 10 års erfarenhet i branchen. Med specialistkunskaper kring de vanligaste områdena inom bilservice erbjuds bilreparationer till konkurrenskraftiga priser.Som policy får RFs kunder alltid 1 års garanti då RFs vision är en trygg och bekymmerfri servning av din bil. Välkommen till RF Bilservice, en auktoriserad AD bilverkstad.

Hitta hit


Vi finns vid Hallunda centrum, strax söder om Stockholm (400m från E4-an). Klicka på adressen nedan för karta.

Adress: Tomtbergavägen 6, 145 67 Norsborg

Telefon: 070 773 45 55

E-post: Klicka här för att mejla

Vägbeskrivning

Öppettider


Mån - Fre: 08:00 - 18:00

Lördag: 10:00 - 15:00

Söndag: Stängt